Egyre furcsább, néha tényleg filmbe illő dolgok történnek.
Tegnap a szokásosnál is rumlisabb napom volt. Két hotel között be kellett ugranom az irodába, aminek a környékén nem egyszerű parkolóhelyet találni. Pár utcával odébb sikerült csak és két táskával a nyakamban egyenruhában siettem elintézni a dolgomat. Az utolsó sarkon az egyik házból kilépett egy magas fekete helloszia. Önkéntelenül hátranéztem, majdnem olyan magas volt, mint én, pont a méretem. Ő is rámnézett, pár lépést jött mögöttem, aztán én balra, ő jobbra. Még egyszer összenéztünk, de aztán mennem kellett.
Este aztán ránéztem az egyik randi-applikációra és meglepődtem, még sose kaptam superlike-ot (igen, Alex tinderezik...). Megnyitottam a profilját és egy helyes fekete helloszia mosolygott rám. Elkezdtünk beszélgetni és kiderült, hogy ez az utolsó éjszakája. Rá akart venni, hogy találkozzunk, de egyórás autóút (oda-vissza kettő) volt köztünk és az éjszaka közepén nem volt kedvem elindulni, plusz ma korán kellett kelnem. Aztán beugrott, hogy hiszen délben én láttam ezt a srácot. Kérdeztem tőle, hogy dél körül nem volt azon környéken? Egyből rávágta, hogy dehogynem és én előtte mentem és egyenruhában voltam.
Ő volt a magas fekete helloszia! Néztem egy nagyot, hogy ez meg hogy?!
Nem tudott rávenni, hogy beüljek az autóba, de mondtam neki, hogy ha az van megírva, akkor találkozunk még valahol valamikor.
Úgy tűnik esély tényleg majdnem mindenre van és lehet, hogy tényleg meg van írva...